close

Contact rapid

Reconditionam vagoane de marfa si pluguri de zapada!

close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  ACAZIA IMPEX

  Despre noi

  întreținere și reparații vagoane de marfă

  ACAZIA IMPEX SRL a fost infiintata in anul 2003, de care un inginer specialist in material rulant de cale ferata, fost conducator al unei societati de stat cu acelasi profil, cu o vasta experienta in intretinerea si repararea vagoanelor de marfa.

  Proprietarul societatii impreuna cu angajatii sai, deasemenea proveniti din sistemul feroviar, avand calificarile necesare acestei activitati, au reactivat aceasta locatie conectata la infrastructura feroviara publica.

  ACAZIA IMPEX SRL este certificata sa execute lucrari de revizii planificate si reparatii curente la vagoanele de marfa pentru detinatorii de vagoane de marfa, conform Regulamentului European 779/219, fiind certificata pentru functiile 1-3 ca si ECM.

  Certificari:
  – Certificat ERI conform Regulamentului European nr 779/2019
  – Certificat ISO 9001:2015

  Acazia Impex este o companie de renume în domeniul întreținerii și reparațiilor vagoanelor de marfă. Cu o experiență vastă și o echipă de specialiști dedicați, Acazia Impex asigură servicii de înaltă calitate pentru a menține și repara vagoanele de marfă în condiții optime de funcționare.
  Compania se angajează să ofere clienților săi soluții complete și personalizate în ceea ce privește întreținerea și repararea vagoanelor de marfă. Echipa lor de experți efectuează verificări riguroase și inspecții amănunțite pentru a identifica orice defecțiune sau problemă la vagoanele de marfă.
  Indiferent dacă este vorba despre reparații generale, înlocuirea pieselor defecte sau întreținerea preventivă, Acazia Impex se asigură că toate lucrările sunt efectuate cu precizie și profesionalism. Utilizând echipamente și tehnologii de ultimă generație, aceștia aduc vagoanele de marfă într-o stare optimă, asigurându-se că acestea sunt sigure și funcționează eficient.
  Pe lângă serviciile de reparații și întreținere, Acazia Impex oferă și servicii de modernizare a vagoanelor de marfă, adaptându-le la cerințele și standardele actuale. Aceasta include instalarea de sisteme de siguranță îmbunătățite, îmbunătățirea performanțelor tehnice și optimizarea funcționalității.
  În plus, Acazia Impex nu se axează doar pe aspectul tehnic, ci și pe relația cu clienții lor. Ei înțeleg nevoile și cerințele fiecărui client și colaborează strâns cu aceștia pentru a oferi soluții personalizate și satisfăcătoare. Pasiunea și devotamentul lor față de vagoanele de marfă se reflectă în fiecare proiect finalizat și în satisfacția pe care o aduc clienților lor.
  Deci, dacă sunteți în căutarea unei companii de încredere, care să ofere o atenție deosebită fiecărui detaliu și să vă ofere servicii de înaltă calitate pentru întreținerea și repararea vagoanelor de marfă, Acazia Impex este alegerea perfectă. Cu ei, veți primi nu doar rezultate excelente, ci și un partener dedicat pe care vă puteți baza întotdeauna.

   

  Contact Icon
  expand_less